Palvelut

Etusivu / Palvelut

Kotisiivous

Viikottaiset ylläpitosiivoukset asiakkaan toivomaan rytmiin.

Yrityssiivous

Yrityssiivouspalveluja toimisto/liiketilojen sopimussiivouksena yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Lastenhoitopalvelut

Meillä on kokemusta perhepäivähoidosta, iltapäiväkerho-ohjauksesta sekä koulunkäyntiavustajana toimimisesta.

Ikkunoiden pesut

Myös ikkunoidenpesut erikseen tai perussiivouden yhteydessä.

Muuttosiivous

Olit sitten muuttamassa pois tai muuttamassa uuteen asuntoon, niin teemme perusteellisen siivouksen asuntoon.

Muut pikku puhdetyöt

Palvelua arjen askareisiin (pl. hoivapalvelut). Kysy tarvittaessa lisätietoja.

Usein kysytyt kysymykset

Siivous Sastamalan tuntihinta on 32€ (sis alv). Kun ostat siivouspalveluja kotiin tai mökille, saat vähentää 45% kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vähennyksen jälkeen tuntihinnaksi jää 17,60€. Katso lisää kotitalousvähennyksestä täältä: https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

Jokaisen vapaa-ajalla on hintansa. Jos pystyt muutamalla kympillä järjestämään itselle enemmän vapaa-aikaa, niin kyseessä on hyvinkin kannattava sijoitus.

Hinta perustuu käytettyyn aikaan eli tuntihinnoittelu. Annamme aina arvion tuntimäärästä ja ensimmäinen hinta perustuu siihen. Toisella siivouskerralla voimme muuttaa tarvittaessa hinnoittelua jos siivoaminen kävi nopeammin tai hitaammin kuin aiemmin arvioitu tuntimäärä. Katso lisätietoja tuntihinnoista ja katso alustava laskelma täältä.

Sopimussiivous on kyseessä kun asiakas ottaa siivouksen vähintään kerran kuukaudessa. Tällöin tuntihinta on halvempi eli 30€. Ota yhteyttä soittamalla tai palautelomakkeella niin hoidetaan sopimus kuntoon! Sopimuksissa on kuukauden irtisanomisajat.

Kyllä voit. Lahjakortit myydään tuntiperusteisesti eli voit ostaa esimerkiksi kaksi tuntia siivousta lahjaksi. Otathan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse jos haluat tilata lahjakortin.

Et tarvitse. Me käytämme siivouksessa omia välineitä ja aineita. Ne ovat allergiaystävällsiä ja tarvittaessa myös hajuttomia. Ilmoitathan jos haluat että siivouksessa käytetään erilaisia siivousaineita.

Meillä on vastuuvakuutus jopa miljoonaan euroon asti. Joten mahdollisen vahingon sattuessa vakuutuksemme korjaa vahingot.

Annamme siivoustyöllemme laatutakuun. Jos et ollut tyytyväinen siivousjälkeemme, ota meihin yhteyttä samana päivänä kun siivous on tehty ja siivoamme uudelleen veloituksetta huonosti siivotut kohdat mahdollisimman pian.

Tottakai! Voit olla kotona koko siivouksen ajan.

Vakioasiakkaana saat alennusta